کاهش ۵۲ درصدی حجم آب سد زاینده‌رود آغاز ثبت نام جدید خودرو‌های وارداتی واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد

بورس فردا متعادل می‌شود؟

در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل با کمتر از یک درصد در محدوده منفی به کار خود پایان داد و شاخص هم‌وزن نیز برخلاف پیش‌بینی‌ها از محدوده مثبت خود فاصله گرفت. در نهایت باید دید پس از نوسانات امروز بازار سهام، فردا بورس چه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۱۹۸۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر سیدعلی خسروشاهی، کارشناس بازار سرمایه درباره عملکرد بورس گفت: حجم معاملات نسبت به هفته‌های گذشته 30 تا 40 درصد افت کرده است. این اتفاق به ما نشان می‌دهد که در حال حاضر بازارگردان‌ها تحت فشار هستند. همچنین پیغام امروز مقام ناظر مبنی بر اینکه بازارگردان‌ها می‌توانند در بخش فروش به تعهدات خود عمل نکنند، می‌تواند منابع بازارگردان‌ها را تحت تاثیر قرار دهد.

اگرچه پیش‌بینی‌ها حاکی از رشد بازار سرمایه و روند صعودی شاخص بود اما حالا خسروشاهی تاکید می‌کند که برخی از سیگنال‌ها حاکی از روند نزولی بازار و حرکت رو به نزول آن است. به گفته این کارشناس بورسی دو عامل روند رو به رشد بورس در ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ یکی روند فرسایشی و درجا زدن شاخص کل که از هفته گذشته شروع شده است و دوم روند صعودی بازارهای جهانی.

این کارشناس درباره عملکرد بازار سرمایه فردا گفت: احتمالا بازار فردا، بازاری متعادل اما رو به پایین است. به عبارتی پیش‌بینی می‌شود که تمایل بازار به سمت منفی شدن است.

خسروشاهی درباره شاخص هم‌وزن بیان کرد: در این مدتی که شاخص کل مدام در حال درجا زدن بود، شاخص هم‌وزن روندی صعودی داشت و در نهایت این دو شاخص به نقطه‌ای رسیدند که اختلاف زیادی بین آنها به وجود آمد. فکر می‌کنم روند شاخص هم‌وزن به شکل نزولی ادامه‌دار است و محرک خوبی برای رشد پیدا نکند.

تجارت نیوز

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۷
0
0
صعود بورس فردا